Sovrum

Här är lite bilder på vårt sovrum, jag vet inte om jag visat bilder därifrån tidigare. Den svarta mattan la jag dit idag, den låg innan vid ingången och användes som dörrmatta ska jag erkänna men jag tycker den kunde vara lite fin i sovrummet.
Tavlan som är upphängd till vänster med träd eller grenar på fick jag i julas efter att jag köpt en lott via jobbet. Och då var detta priset. Jag gillar den skarpt.

image81

image82

image83

image84

image85

Databord

Den svarta mattan som jag tidigare hade i tv-rummet vid den svarta fåtöljen och kandelabern ligger nu istället vid datorbordet. Den passar bra där tycker jag. Och tavlan som hänger ovanför datorn var den som tidigare hägnde i tv-rummet som jag skrev om i förra inlägget. Så nu är det lite tillpiffat vid datorn också. Det behövs inte så mycket för att det ska bli en förändring.

image79

image80


Pysseldag - Tv-rum

Idag på min lediga dag har det blivit mycket småpyssel här hemma, roligt. Jag har bland annat fått på klädseln till soffan!!! och placerat ut Hampen mattan. Det blev kanon tycker jag. Sen har jag som många andra bloggare tagit in grönt här hemma. Jag tycker det blev riktigt vårigt. Jag har bytt ut tavlan som hängde bredvid tv-bänken, den hänger nu vid datorn. Så vid tv-bänken hänger nu vår Ung Drill från Ikea med ett grönt tyg i.
image75

image76

image77

image78

Hampen

Idag och imorgon är jag ledig, så himla skönt med långhelg. Idag har jag tränat och sen lunchat med syrran på Ikea. Trevligt. Så gick vi ju självklart en runda genom varuhuset, svårt att komma till restaurangen annars :) och då stötte jag på Hampen i vitt. Och den fick följa med mig hem. Min riktiga älskling Hampus lär inte bli så glad men han börjar vänja sig vid mina impulsköp. Men denna mattan kommer bli kanon vid sofforna istället för den runda svarta. Svart soffa och svart matta blir lite mycket svart kan jag tycka. Men jag kan inte lägga ut mattan ännu för när jag kom hem med mitt nya köp så fick ja för mig att jag skulle tvätta överdraget till vår soffa Karlstad. Det var riktigt slitigt att få väck tyget men nu ligger det i tvättmaskinen så vi får se hur det blir. Hoppas jag får på det igen :) Det var nämligen rödvinsfläckar på den efter vår inflyttningsfest. Tack syrran ;) Och imorn kväll ska mina favorittjejer komma hit så jag hoppas att jag har fått på överdraget till dess. Jag är lite nervös!

HAMPEN Matta KARLSTAD Klädsel 3-sits soffa

Sorello

Nu måste jag berätta vad överraskningen var på Alla Hjärtans Dag. Jag jobbade till kl 20 i torsdags och när jag kom hem låg det en chokladask och två kort innanför dörren. Det var från syrran och mamma och pappa. Vad ni är snälla! Lägenheten var helt nersläckt när jag kom hem så jag trodde att älsklingen hade fixat något mysigt i köket typ ostbricka eller nåt men när jag letat igenom hela lägenheten utan att hitta honom någonstans var det inte så roligt längre :) Men då kom jag på att Hampus pappa fyller ju år på Alla Hjärtans Dag så han var ju hos honom. Men han kom hem efter fem minuter ungefär och då var det bara till att gå ut igen för jag skulle bli bjuden på restaurang. Så en runda till Sorello blev det och en Black & White med pommes blev det och sen lite glass när vi kom hem. Tack älskling!
Jag gav honom denna fina tavlan i svart och köpte en svart Ribba ram från Ikea så nu hänger den i sovrummet. Blev kanon!

Till pappa

Alla Hjärtans Dag!

Kramar till alla er på Alla Hjärtans Dag!
Nu sitter jag på jobbet och längtar hem till min älskling, det ryktas nämligen om att han har fixat något alldeles speciellt där hemma ikväll. Vi får se, om en timme är jag hemma och vet vad det blir. Jag älskar överraskningar!


Lack

Nu är även vårt nya soffbord, mer än ett, på plats vid sofforna. Jag köpte det vita igår på fynd för 55kr men det såg lite litet ut mot våra två soffor. Så nu har jag satt dit två av delarna till mitt satsbord och sen den tredje delen i hörnan mellan sofforna. Hur tycker ni att det blev? Ska jag göra någon annan kombination? Jag testade att bara ha lackbordet och den lilla svarta och det blev helt ok också men sen vill jag gärna ha hela satsbordet i samma rum. Vi får se hur det slutar. Här ser ni hur det ser ut nu. Bättre än innan iallafall.

image71

image72

image73

image74

TV-bänken på plats

Igår kväll eftet att jag jobbat över några timmar satte jag igång med att sätta ihop vår nya TOBO. Sambon var på utbildning på brandstationen för han ska bli deltidsbrandman så han kunde inte hjälpa mig. Och jag trodde mitt tålamod skulle svika mig innan jag öppnat förpackningen. Men det gick faktiskt över förväntan. Så efter några timmars slit och lagom till älsklingen kom hem var den ihopsatt. Jag är faktiskt lite stolt! När jag började läsa instruktionsboken trodde jag aldrig att den skulle bli klar. Men nu står den där. Jag är nöjd!

image68

image69

image70

Mattan

Idag på morgonen innan jobbet har jag pysslat lite inne i TV-rummet. Mattan som jag köpte på Rusta för någon helg sedan är på plats. Jag får se lite om den stannar vid fåtöljen eller om den får flytta till soffan istället. Får se lite.

image66

Nytt på bordet

Igår fick jag slänga tulpanerna jag fick av mamma och pappa i förra veckan. Men det fanns även små söta blommor i buketten som klarat sig bättre så dom är nu placerade i min Alvar Aalto vas på bordet.

image65image64

TV-bänk

Idag på lunchen var jag en snabb runda på fyndet på IKEA. Och visst jag fyndade :) Jag brukar oftast träna på lunchen så det blir inte så många turer till Ikea nuförtiden. Men idag slog jag till på både ett soffbord och en TV-bänk. Allt för ynka 380kr. Vad skulle jag göra liksom, jag hade ju inget val :) Det blev en TOBO tv-bänk och ett vanligt Lack soffbord i vitt. Bilder kommer snart.


Föräldrar på besök

Ikväll har mina föräldrar varit på besök hos oss. Alltid trevligt. Vi fick en fin härlig bukett med tulpaner. Verkligen underbart fina! Sen bjöds det på ljummen fruktsallad med choladtäcke. Helt ok!
Så nu står dom placerade i TV-rummet. Här får ni en titt på det rummet också.

image59

image60

image61

image62

image63

Köket

Här får ni en snabbtitt i vårt kök.
Självklart finns den populära Kakao affischen upphängd.
Matbordet och stolarna har min kära sambo gjort alldeles själv så det ska man akta sig för att klaga över. Jag lär få dras med det möblemanget hela livet. haha. Men det kanske går att måla det vitt? =)
Jag har också piffat upp kylskåpet lite, det kunde ju inte direkt bli tråkigare än innan. Köket är det enda rummet som egentligen har någon färg, rött.

image55

image56

image57

image58

Nya kuddar

Idag var jag och älsklingen i stan en runda. Vi var bland annat på roliga Rusta, där vi köpte en svart rund matta som vi/jag tänkt ha under soffbordet men nu när vi kom hem är jag inte riktigt säker, jag får prova mig fram så ni får bilder sen.
Sen köpte jag två kuddar på Lagerhaus för 10kr styck. Jag vet inte vad jag tycker om dom egentligen men man kan ju bara inte missa dom för det priset. Det kan man faktiskt inte Hampus, kuddar är alltid bra att ha!

Sen var vi även på bio, vi såg I am a Legend, jag vet inte riktigt vad den handlade om för Sandra satt med handen framför ansiktet under nästan hela filmen, usch jag undrar om jag kan sova inatt.

image53

image54

Skeppslampa

Igår fick vi ännu en avi med posten, denna gången var det Hampus julklapp från jobbet, en skeppslampa. Fin faktiskt så nu står den placerad vid kakelugnen och lyser så fint. Min andra del av julklappen från jobbet har fortfarande inte kommit, får se om det kommer till nästa jul.

image51

image52

RSS 2.0