Thailand

Här kommer då äntligen lite bilder från Thailand, även om det var typ nästan en månad sedan vi kom hem. Men bättre sent än aldrig :)

Se och njut :)



Utsikten från balkongen på hotellet



Pool nr 2 utav 3 på hotellet



Vi red på en elefant



På elefantturen, "chauffören" gjorde en liten gräshoppa under turen.



En bild på en utav de många stränderna



4 par glasögon med styrka inhandlades, 1600kr för alla paren, det kallar jag fynd :)



Vi beställde in jätteräkor en kväll



Lunchen på stranden, var nästan det bästa med hela resan, haha



På Maya Beach där filmen The Beach spelades in. Kolla in den kritvita sanden



Phi Phi Island



Monkey Beach, vilda apor som var helt galna



Raya Island



Så här kristallklart var vattnet, detta kortet är taget uppifrån och inte i vattnet som det nästan ser ut som



Här sitter vi och väntar på hemfärd på Phukets flygplats. Jag har ett utav mina nya par glasögon på mig så klart.

Ja detta var lite bilder från vår resa i paradiset!

Inköp

Ikväll har jag och Hampus grillat fläskfilé och gjort potatisgratäng med sallad. Mums.
Och nu är det mys framför TVn som gäller. Och det gick ju bra för nu sitter jag ju här istället, rastlös som jag är.

Jag tänkte lägga in ett par bilder på inköp nr 2 från Ullared. Mina söta små porslinsägg.
Romantiskt söta tycker jag.

Sushi boken på hyllan nedanför inhandlades också förra helgen så nu kan jag göra min egna sushi, får se hur bra man lyckas med det.




K810i

Ja i lördags köpte jag och Hampus nya mobiler. En varsin Sony Ericsson k810i fick det bli. Att jag fyndade min för några hundralappar billigare gjorde nog sambon lite sur men jag kan ju inte hjälpa att jag är en fyndare. Än så länge är jag väldigt nöjd med min nya telefon, riktigt bra kamera också faktiskt.


Helg

I fredags var jag på Ikea en sväng och köpte lite handdukar och blommor. Deras orkidéer var nedsatta till 49kr styck så jag var tvungen att köpa två stycken. Jag älskar de blommorna. De är så fina, när de blommar iallafall. Vi får väl se hur länge det varar :)

I fredags kväll var jag och några tjejkompisar från jobbet hos en utav oss och åt och skvallrade en massa. Trevligt som vanligt. Vi smakade sushi, en riktigt höjdare faktiskt. Och vilken fin lägenhet hon hadde som vi var hos. Hanna du borde också börja blogga :)

På fredagskvällen/natten begav jag och Hampus oss till stugan i Skummeslöv. Skönt att komma dit på kvällen så att man vaknar upp där ute men lite segt att köra så sent. Och i lördags lyckades jag övertala Hampus att vi borde ta en liten tur till Ullared för det finns ju så mycket man "behöver" där, bra att han å så. Och jag lyckades så där spenderade vi några timmar i lördags. Men sambon nappade nog mest på att vi skulle gå in på Netonnet och köpa nya telefoner, så det gjorde vi också.

Här är några bilder på mina nya blommor och vaserna som var ett utav inköpen från Gekås. Fler kommer, var så säkra :)





Kväll

Detta är vad jag har för mig ikväll, så att ni vet. Man kan ju inget annat än att hålla sig inne i detta höstlika vädret.

image137

Bilder

Det kommer förresten snart bilder från Thailand. Jag har bara inte orkat gå igenom kortet och se vilka jag ska visa här på bloggen. Känns som det är många bilder där en själv i bikini syns och nej dom korten sparar jag för mig själv. Men vi får se vad jag hittar. Jag återkommer snart!!

Mors Dag

Nu har jag precis fixat en present till mamma på Mors Dag som är på söndag. Jag tror jag har hittat den perfekta presenten faktiskt. Spännande va? Jag vågar inte lägga ut någon bild eller så för mamma är ju här inne titt som tätt och läser men på söndag får ni se.

Sen idag efter jobbet måste jag fixa en födelsedagspresent till min pappa för han har födelsedag på lördag. Jag vet en sak jag ska köpa men jag får nog fundera ut något annat också.

Vi får se vad det blir, men det är kul att ge bort presenter när man kommit på något riktigt bra!!

Kulla

Idag har jag också placerat ut min Kulla-lampa som jag fyndade på Ikea i fredags. Det fick ta plats på Malmbyrån vid balkongen. Där blev den fin tycker jag.

image134

image135

image136

Ungefär så här såg det ut före:

image103

Mitt fina gröna äpple

Idag har jag och sambon storstädning, Hampus putsar våra fönster och jag gör lite av varje. Herregud vad fönstren var smutsiga. Och då vi har väldigt många fönster i lägenheten tar det typ hela dagen. Och i varje fönster har vi två fönster, ett mindre där uppe och ett stort om ni förstår. Och dom putsar han både inne, ute och emellan.

Jag har bland annat placerat ut mitt gröna keramikäpple som jag fick i födelsedagspresent. Det har fått sin hedersplats i min Orreforsskål på ett svart bord bredvid datorn. Vi får se hur länge det får stanna där innan jag får ett ryck och flyttar det någon annanstans.

image133


Måla måla måla

I fredags åkte jag och Hampus ut till mina föräldrars stuga. Projektet för helgen var att måla stugan vit. Mamma och pappa har slitit flera helger i rad med att grundmåla och denna helgen skulle den "riktiga" färgen på. De velade länge mellan att måla stugan vit eller mörk grå med vita knutar och fönster. Det blev till slut det första alternativet och det kommer dom inte att ångra. Det blev verkligen jättefint. Det kan ju inte bli annat med vitt. Så igår höll vi på hela dagen med att måla och idag är det min systers och hennes pojkväns tur att måla sista lagret tillsammans med våra föräldrar. Det kommer att bli helt annat sen när trädgården och alla plattor å så är färdiga men det är redan kanonsnyggt. Men nu har mamma fått för sig att hon vill ha en mörkt grå ytterdörr för de ska ha gråa markiser och så där sen. Och ja det hade varit riktigt fint. Någon som har en grå dörr till salu eller som har erfarenhet om att sprutlacka eller måla om en dörr?

Här har ni lite bilder på stugan:

image128

Kolla in fyrkanten med plattor och en liten mur runt, perfekt att ligga och sola på.

Längre bak ser ni en annan uteplats, där ska det byggas ett tak över hälften av plattan och sen ska det byggas ett ribbstaket runt uteplatsen en bit som ska betsas gråa.

image129

Vad säger ni om en mörkgrå dörr?

image130

image131

Fyndat

Idag på lunchen var jag nere på fynd på Ikea en snabbis. Och det lönade ju sig. En  vit Kulla bordslampa för halva priset inhandlades. Alltid lika kul med fynd.

Ikväll ska jag och Hampus köra ut till Skummeslöv till mamma och pappa som är i stugan så i helgen blir det målning av stugan. Det kommer bli vitt, vitt, vitt. Fint kommer det att bli!!

Trevlig helg på er!

KULLA Bordslampa

Crown hängare

Denna hängaren är jag lite sugen på att köpa, vet dock inte var jag skulle placera den men det brukar ju inte vara något problem. Det brukar lösa sig när man har fått hem inköpet eller? Känner ni igen er? =)

Denna hade säkert passat någonstans där hemma, det är jag säker på.

Den finns i vit, svart och orange. På http://www.designonline.se/ är det just nu 25% rabatt på hängaren så nu kostar den 363kr, överkomligt tycker jag.

crown hanger black 221 wire tree hanger vit 221  wiretree maze 221

Kalas

Igår kväll hade vi lite "kalas" för mig här hemma. Trevligt när familjerna är samlade.
Min älskling hade gjort världens finaste prinsesstårtor, han borde bli konditor :)
Så tårta med kaffe var vad som bjöds.

Jag fick en massa fina presenter. Bland annat presentkort på Lindex och Handelsplats Älmhult, handdukar, lotter, Sköna Hem och av mina föräldrar fick jag ett jättefint äpple som är gjort av keramik av den tant uppe vid Båstad. En riktigt bra present tycker jag. Nu ska jag bara hitta det perfekta stället att placera det på. Jag fick ingen bra närbild på det så det syns bara lite när det ligger i kartongen.

Idag är det måndag igen och Hampus har sin första jourvecka på brandstationen. Det skulle inte förvåna mig om larmet kommer att gå varje natt nu denna veckan bara för det :) Men det får det vara värt med en äkta brandman bredvid sig!

image122

image123

image124

image125

image127

Voodoo fortsättning

Nu är knivstället hemklickat från inreda.com. Wii!!
Det är en gemensam födelsedagspresent till mig och Hampus från varandra :)

Nej nu ska vi äta. Blir grillspett, klyftpotatis och vitlökssås, det funkar för mig :)

Voodoo

Ni har väl inte missat att inreda.com har erbjudande på det snygga Voodoo knivstället, ordinarie pris är 1050kr och nu säljs det för 899kr. Skynda fynda!!


Fortsättning på gårdagen..

Igår kväll när jag kom hem från utbildningen hade älsklingen köpt världens finaste bukett med blommor till mig på min dag, kan man bli annat än glad då?

Sen kom mamma, pappa och syster på besök lite senare och det beställdes thaimat, vi får inte nog av det :)
Jag ska ha mitt "riktiga kalas" på söndag så igår fick jag blommor och en bok. Boken heter "nu vill jag sjunga dig milda sånger", skriven av Linda Olsson, den ska vara väldigt bra så det blir spännande läsning.

image120

image121

Nybäddat

Igår fick jag hem mina nya påslakan som jag klickat hem från Jotex för 49kr styck. Ikväll blir det nybäddat i sängen, skönt!! För mig som älskar fjärilar var det kanske inte så konstigt att det föll mig i smaken, somrigt är det också tycker jag även att det är svart, grått och vitt.

Sweet Dreams!

Zooma


Födelsedag

Nu har jag äntligen tid med ett snabbt inlägg.
Vi kom hem från Thailand i lördags, det har varit helt fantastiskt, lägger upp lite bilder därifrån senare.
Nu har jag precis kommit hem från en tvådagarsutbildning, intressant.

Idag fyller jag år så det blir lite firande ikväll, måste snabba mig nu att städa undan här lite. Har knappt varit hemma sen vi kom hem känns det som. Imorgon och på fredag ska jag på utbildning på brandstationen, ska bli brandsamarit på jobbet så det blir inte mycket tid på jobbet denna vecka. Skönt med en liten mjukstart även om utbildningen har varit ganska intensiv.

Mums en sådan här tårta hade inte suttit fel..


RSS 2.0