Warszawa över nyår

Min julkapp till min kära sambo var i år en weekend till Warszawa. Vi har bestämt att vi bara skulle köpa upplevelser till varandra för att vi känner att vi inte behöver något speciellt till lägenheten eller så, tills jag blev kär i min golvkandelaber men det är ju en annan historia som iallafall slutade med att jag fick den av Hampus i julklapp även om det kanske inte är en upplevelse. Men blir man kär i något så blir man.

Iallafall vi flyger till Warszawa imorgon tillsammans med ett annat par så det ska bli väldigt trevligt. Vi ska stanna där till på Onsdag och vi ska bo på ett Hostel under tiden. (Vi kollade på Hostel 2 igår och det gör mig lite nervös). Det är några på jobbet som varit där nyligen och blivit positivt överraskande så det blir säkert jättebra. Om inte annat så är resan dit billig och jag har hört att mat och dryck ska vara väldigt billigt och likaså kläder och det skadar ju inte när man är shoppingsugen =)

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År!!

image15


Marimekko <3

När jag fyllde år för något år sedan fick jag en skål från Marimekko av min mamma. Det var då Marimekko precis hade blivit poppis igen och jag visste knappt vad det var. Men nu älskar jag min skål. Sen har jag utökat med en liten portmonnä som jag förvarar i min handväska med det nödvändigaste. Och sen nu har jag sett nere i en affär på byn att dom har salladsbestick i samma serie så dom fick jag av mina kära föräldrar nu i julklapp. Det är roligt att få sådant som man kan ha framme och visa istället för att behöva ställa undan allt och sen kan man byta ut lite efterhand. Skålen står placerad i vår Expedithylla och besticken står i mina Rostiskålar. Även att vi har så stor lägenhet börjar platsen ta slut. Hus nästa tack!

image12

Klapp från jobbet - Orrefors

Vi fick julklapp från jobbet också förresten. En väldigt bra sådan, iallafall en inredningstokig som mig. Vi fick ett häfte med olika saker från Orrefors som man får välja emellan. Alla saker är så fina så jag kommer aldrig kunna bestämma mig vad jag ska välja. Men jag vet att jag kommer bli nöjd med vilket av det. Jag har iallafall bestäma mig att jag ska välja vit färg! Tack Ikanobanken! Jag lovar att jag ska jobba lika hårt nästa år så att vi kan få en lika fin julklapp då :)


image10

image11

Julklappar

Nu är helgen och ledigheten snart över. Känns inte så tungt att gå till jobbet imorgon för sen är jag ledig lika länge till. Skönt.
Vi ska nämligen till Warszawa över nyår. Sambon fick flyg + hotell av mig i julklapp så det ska bli trevligt. Warszawa ska visst vara jättefint och mysigt.

Julafton spenderades hos några kompisa i Osby. Tomten kom med de bästa klapparna. Jag saknar ingenting. Bland annat fick jag en golvkandelaber och ett kronhjortshuvud i metall av min kära sambo. Nu ska de bara placeras ut på sina rätta platser men jag kan inte riktigt bestämma mig var de ska vara så ni får bara en förhandstitt hur de ser ut.

image6image7

Stelton - termoskanna

Jag tänkte jag skulle fortsätta på namnet Stelton.
Jag har nämligen införskaffat en Stelton termoskanna. Jag var bara tvungen att köpa en. Jag har länge gått och suktat efter en men har tyckt att den varit lite för dyr för att bara köpa sådär på en shoppingrunda. Men när jag var i Växjö sist och skulle shoppa så hittade jag inte ett enda klädesplagg. Så jag var ju tvungen att köpa något så då gick jag in på Inspiration och köpte en massa fina saker, bla termoskannan som är svart och högblank. Och jag som inte ens dricker kaffe! Men den är snygg bara där den står i sin lilla hylla. När jag ändå var igång med shoppingen passade jag på att köpa lite nya Rostibunkar, i mörkgrått. Dyrt blev det men ibland får man unna sig det bästa. Förhoppningsvis kan jag ha allt i många många år. image4image5


Stelton

Sent igår kväll när jag och Hampus var ute och gick en sväng i byn såg jag ett erbjudande om Steltons brödpåsar. Affären Inspiration eller Presenten som den egentligen heter tror jag har en adventskalender med ett speciellt erbjudande varje dag fram till jul. Så i skyltfönstret stod dagens lucka, två små Stelton brödpåsar för halva priset, 100kr! Som hittat. Så idag sprang jag ner till affären och tog mig ett paket svarta brödpåsar. Så nu ska dom få pryda vårt köksbord. Dock inte med bröd utan lite annat smått å gott. image2image3


Ny på bloggen..


Här hemma är det riktig julstämning. Vårt allra egna lilla julbord här hemma är avklarat för i år. Granen är klädd, tomatarna står uppradade, julklapparna är färdighandlade och julgodiset är gjort. Nu är det bara den riktiga tomten som fattas!

Jag önskar er en riktigt God Jul

404244-1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0