Ny mysbelysning

Jag har även hunnit med att ge lampan som tidigare hängde över matbordet ett nytt hem.
Den fick ta plats över Parodivasen och bli mysbelysning. Den lyser riktigt fint om kvällarna.

image113

image114

Påsk

Jag har varit ledig igår och idag så lite påskpynt och shopping i Växjö har jag också hunnit med. Det blev en del handlat i Växjö. En del nya vårkläder och sen lite saker till hemmet. Köpte bland annat äggen som ni ser på bilden nedan. De är som ryska dockor fast med ägg. Lite roliga tycker jag.

image109

Det svarta smyckesträdet har blivit påskdekoration.
Jag har även plockat fram det fina svarta ägget nu lagom till påsk.

image110

Mina Alvar Aalto vasar har fått bli bo för några kycklingar

image111

Här är dom söta "ryska äggen". Bakom dom står en liten skål med gröna blad och vita fjädrar

image112

Den svarta tuppen är ett inköp från Ullared. Sen satte jag även i lite ris och gröna fjädrar i vasen med äpplena.

Så nu är det iallafall lite påsk hemma hos oss!

Ikea

I veckan var jagsjälvklart en runda på IKEA och det slutade med att en lampa och en härlig filt/pläd/överkast fick följa med hem. Och nya inköp drar ju alltid med sig något annat så nu har jag fått placera om de flesta lamporna i hela lägenheten. Men nöjd blev jag iallafall.

image106

image107

image108

Nya gardiner

I Ullared köpte jag även nya gardiner som nu är upphängda vid matrumsbordet. Jag tycker dom passar riktigt bra till den nya lampan.
Jag var även tvungen att byta tavlan som hängde där ängeln hänger nu, älsklingen tror att jag är den enda som byter tavlor när man byter gardiner men det är jag väl inte? =)
Så ängeln fick flytta och tavlan plockades ner. Sen satte jag även dit några andra ljusstakar än tidigare. Tycker det blev helt ok.

image103

image104

image105

Ny lampa

Här kommer en bild på lampan jag köpte i Ullared. Vad tycks? Den gamla lampan ska troligtvis flytta in i sovrummet.

Före:

image101

Efter:

image102


Fynd nr 4

Dessa två brickorna köpte jag också. Jag tyckte dem var lite fint grafiska sådär.

image98 

image99

image100


Fynd nr 3

Sedan inhandlades också detta stora paket.
Det var stora diskussioner angående detta köp men till slut fick även den följa med hem.
Jag hoppas älsklingen vill hjälpa mig med den idag.. även om han röstade ner inköpet. Men det kommer att bli så bra. Bilder kommer senare.image97

Fynd nr 2

Jag köpte också det här söta paret.. Det är ju jag och Hampus.
Så det lilla kärleksparet fick flytta in hos oss.  

image94

image95

Ullared

Igår blev det en tidig uppstigning för här vankades det Ullared. Mitt favoritställe! Deras heminredningsavdelning är underskattad kan jag säga. Har ni inte varit där så åk dit! Så jag och Hampus åkte ut till mamma och pappa i stugan på morgonen och sedan vidare därifrån till Ullared. Vi kom dit vid halv elva tiden och det var riktigt mycket bilar på parkeringen. Vi fick nästan parkera längst upp och längst bort när vi kom men det fick det vara värt :)
Men inne i affären var det faktiskt inte mer folk än vanligt så det var helt ok. Man kunde röra sig i allafall. Så lite shoppat blev det. Detta äpplet köpte jag bland annat. Tycker det är riktigt fint. Mamma köpte ett likadant.

image92

image93

Ny pläd

När jag och mamma var på Ikea förra veckan passade jag även på att köpa en grön pläd till tv-rummet. Den passar finfint till de andra gröna detaljerna. Blunda för högtalaren förresten. Ni kan ju gissa om jag har försökt få ut dom ur lägenheten men det verkar omöjligt. Men varför kan vi inte köpa mindre??

image90image91

Medicinlåda

När jag ändå har kameran framme så tänkte jag visa den nyinköpta medicinlådan "live" hemma hos oss. Den står nu placerad i Expedithyllan. Jag har knappt någon annanstans att ha den där den är synlig. Har inga bra hyllor inne på toa att ha den på. Så nu mina vänner vet ni var plåstren finns om ni slår er hemma hos mig :=)

image88

image89

Klätt om

Ikväll är jag hemma själv, Hampus är på utbildning på brandstationen. Jag har nämligen en egen brandman här hemma :)
Så nu har jag fixat lite. Jag har bland annat klätt om datorstolen. Innan var det naturvitt men jag tycker detta blev lite roligare. Tyget är från Ikea. Jag köpte det förra veckan när jag och mamma var där en runda. Mamma köpte samma tyg till gardiner till stugan. Nu ska jag bara fundera ut vad jag ska göra med resten av tyget. Gardinkappa? Tavla?

image86

image87

Clas Ohlson

I helgen var jag och tjejerna i Växjö och hade en trevlig utekväll. Så i lördags blev det en shoppingtur i stan, roligt! Det blev en runda på Clas Ohlson och ett inköp av den fina medicinlådan. Jag är helnöjd. Annars blev det faktiskt inte så mycket shopping för min del. Ett par svarta jeans och lite kycklingte, luktade så gott. Kina-te med gula kycklingar av godis i. Mums.


RSS 2.0